Terapeuter ved klinikken

Ingrid-Johanne Nilsen

Ingrid-Johanne Nilsen

Kiropraktor

Ingrid-Johanne ble uteksaminert i 2008 fra Anglo-European College of Chiropractic i Bournemouth, England. Hun behandler alt fra migrene og hopdepine til akutte rygger, prolapser og bekkenløsninger og låsning til barn i alle aldre.

 Kenneth Rebnord

Kenneth Rebnord

Massør

Kenneth er utdannet ved Bergen Behandlings Senter for ledd og muskel smerter i 2001. Behandlingen løser opp spenninger i muskulaturen og i bindevevet rundt. Han jobber mye med aktiv tøying som bedrer sirkulasjon og bevegelighet.

Kine Krøger

Kine Krøger

Kiropraktor

Kine ble uteksaminert i 2014 fra Anglo-European College of Chriopractic i Bournemouth, England. Hun er medlem av Norsk Kiropraktorforening. Kine jobber med pasienter i alle aldersgrupper, hun liker å behandle både ledd og bløtvev samtidig for best resultat. Kine ser også på kroppen i sin helhet for best mulig resultat av behandling.

Charlotte Eriksen

Charlotte Eriksen

Fysioterapeut

Charlotte har tatt Fysioterapeut utdanning i Danmark, og videre tatt PT utdanning i Norge.

Veronica Johannessen

Veronica Johannessen

Akupunktør

Veronica ble ferdig utdannet sykepleier i 2000 og har jobbet på Kvinneklinikken siden 2003 først på gynekologisk avdeling og senere på overvåkningsavdeling. Hun har lang erfaring med gravide både tidlig i svangerskapet, før uke 16 og rett etter keisersnitt. Veronica ble I 2010 ble uteksaminert fra Akupunkturhøyskolen. Hun har bachelor grad i akupunktur og er medlem av Akupunkturforeningen

Hilde Hamre

Hilde Hamre

Kiropraktor

Hilde har en 5-årig masterutdanning i kiropraktikk fra Anglo-European College of Chiropractic i Bournemouth, England. Hun er medlem av Norsk Kiropraktorforening. Hilde behandler muskel- og leddplager hos voksne og barn i alle aldre. Hun behandler låsninger i rygg- og nakkeregion, samt plager/skader i skuldre, arm, hofter og bein. Hilde tilbyr også behandlig til gravide ved for eksempel bekkenløsning, og andre graviditets plager.

Bibbi Emilie Duus

Bibbi Emilie Duus

Fysioterapaut